В Одесі засудили Тараса Григоровича Шевченка за водіння в нетверезому стані.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

В Одеському суді 26 серпня цього року чоловік керував мопедом марки Honda Tact без державного реєстраційного номери і був зупинений на 134-му кілометрі траси Одеса — Рені. За словами правоохоронців у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Ілюстративне фото


"В суді правопорушник свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав і пояснив, що перед тим, як сісти за кермо мопеда, вживав алкогольний напій. Від перевірки на алкотестері та огляду в медичній установі відмовився", - повідомили в суді.

За правопорушення повний тезка українського Кобзаря сплатить штраф у розмірі 10,2 тисячі гривень.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.