У Одесі в магазині “Сільпо” в “Сіті-Центр” на Таїрова місцева жителька придбала булочки з шматками деревини всередині.

Супермаркет
Супермаркет

Відповідною інформацією та фото поділилася користувачка Anastasiia Turushcuk на сторінці спільноти "Чорний список Одеси" у Facebook.

“В “Сільпо” в “Сіті-Центр” купила булочки з кунжутом, але не очікувала, що вони будуть ще й з деревиною. Не дуже приємно було виявити шматок дерева у себе в роті. Купую там останній раз”, – обурилася одеситка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві зачинили на невідомий термін супермаркет мережі АТБ. Адже саме в ньому працівники Госпродподтребслужби виявили смертельну хворобу – ботулізм.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.