Вранці 1 листопада в Одесі стоїть ясна погода, а вдень та ввечері небо сховається за густими хмарами. Фахівці сайту Sinoptik відзначають, що опадів у цей день не передбачається.

В Одесі 1 листопада температура повітря прогріється до 7 градусів тепла, вночі не опуститься нижче нуля. Заморозків не буде.

За останні 130 років найтеплішим день 1 листопада в Одесі був у 1926 році (26.0°), а найхолоднішим – у 1920 році (-14.6°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.