Одеситів запрошують взяти участь у масштабному суботнику, який відбудеться в ці вихідні в різних районах міста. В ході заходу запланована висадка 500 молодих дерев. Організатори зазначають, що це останній суботник у поточному році.

Суботники пройдуть за адресами: гідропарк Лузанівка (планується висадити 150 дерев), сквер Грушевського (131 дерево), сквер біля обладміністрації (70 дерев), парк Космонавтів (40 дерев), сквер на 9-й станції Великого Фонтану (40 дерев), парк Перемоги (96 дерев).

Початок суботників - о 10:00. Всі учасники будуть забезпечені інвентарем для робіт.

Громадським організаціям і громадянам, бажаючим прийняти участь у суботнику, необхідно надіслати заявки на електронну пошту підприємства: zelen_trest@ukr.net або подзвонити за телефоном: 788-61-72.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що близько тисячі співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій вийшли сьогодні на вулиці Балаклії, аби ліквідувати наслідки масштабної пожежі на артскладах.

Також портал інформував, що космічний суботник: новий супутник очистить орбіту планети від сміття

Портал Знай.ua писав, що в центрі Харкова встановлюють бокси з пакетами для прибирання за собаками