В Одесі ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

Синоптики розповіли, що у середу, 30 жовтня вологість повітря в Одесі складе від 95 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 7 до 9 градусів тепла. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:34, а захід можна побачити у 16:47.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, станом на 27 жовтня значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря на території України не зафіксовано.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад.

Також портал Знай.uа писав, що похолодання почнеться в кінці жовтня. Після нього протягом тижня буде тепло, а потім знову почнуться заморозки.