В Одесі проведуть конкурс на найкращу пару молодят.

Так, на щорічній премії Odessa Wedding Awards будуть змагатися найкращі з найкращих. Подія відбудеться 30 листопада за адресою Гагарінське плато, 5.

На святі весільних пар Odessa Wedding Awards, які об'єдналися цьогоріч, визначать переможців у 10 номінаціях та розіграють головні призи: дві весільні подорожі в Австрію та Об'єднані Арабські Емірати.

Змагатимуться молодята за номінації такі, як весільний букет, сукня нареченої, вбрання нареченого, декор, фото, торт, весільний відеокліп, перший танець молодят та весільні підбори.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагородження переможців відбудеться на церемонії Odessa Wedding Awards. Для гостей підготовлена ​​шоу-програма за участю зірок. Спеціальний гість вечора – Дмитро Шуров (Pianoboy).

Нагадаємо, що у Львові - весільний бум: як стати подружжям за добу

Також портал інформував, що в Україні вперше зареєстрували одностатевий шлюб: "Дуже чуттєво і ніжно"

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.