22 жовтня до місцевої поліції у місті Дрогобич надійшло повідомлення про те, що четверо дівчат отруїлися чадним газом.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Дівчата віком 18-19 років знаходилися в себе у гуртожитку, коли через несправність стався небезпечний витік чадного газу. Постраждалих одразу госпіталізували у терапевтичне відділення. Лікарі повідомляють, що стан студенток наразі стабільний.

Інформація про подію була внесена у Журнал єдиного обліку, проводиться перевірка, встановлюється внаслідок якої несправності чадний газ потрапив у приміщення.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліцейські наголошують, що з початком старту опалювального сезону потрібно ретельно перевіряти справність опалювальних приладів. Адже будь-яка халатність може призвести до фатальних наслідків.

Нагадаємо, що в повітрі над Україною цими днями фахівці зафіксували підвищений рівень концентрації чадного газу СО. Синоптик Наталія Діденко дала поради, як вберегтися від забрудненого повітря.

Також портал писав, що в повітрі над Харковом та Києвом цими днями фахівці фіксують рекордний рівень чадного газу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ накрив густий туман, через це скасували кілька авіарейсів.