У маленької Маші лікарі діагностували порушення функцій тазових органів, через що дівчинка не може ходити.

Дівчинка вже пережила одну операцію, але цього замало, потрібна була друга операція вартістю 20000 грн., а також на медикаменти та інше. Батьки звернулися за допомогою в БФ "Корпорація Монстрів", і волонтери кинули клич про допомогу.

Одесити, в свою чергу, оперативно зібрали кошти впродовж 3-ох годин. Батьки дівчинки повідомили, що зібраних грошей вистачить на 2 операції, вони дуже вдячні всім людям, що допомагають їм боротися за щасливе життя доньки.

Операцію дівчинці робили 6 годин, вона пройшла успішно, розповіла директор благодійного фонду Катерина Ножевникова. Далі вони будуть допомагати маляті проходить необхідну реабілітацію.

Нагадаємо, у МОЗі сказали, коли українці перестануть платити за лікарські послуги: названа дата затвердження гарантованого пакету

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, ніякої спідньої білизни та взуття: нові правила користування столичним метро

Також Знай.ua писав про те, що в обмін на переїзд: вінничанам подарують житло за нуль гривень