16 жовтня розпочався відкритий відбір кандидатів на посади керівників адміністрації Одеського морського порту та філії "Днопоглиблювальний флот".

Про це повідомили у прес-службі Чорноморського філіалу ДП "Адміністрація морських портів України".

Від кандидата очікують вищу освіту в галузі знань транспорту. Наявність досвіду та стаж роботи на керівних посадах підприємств, установ і організацій морського і річкового транспорту не менше 5 років.

Крім того, кандидати повинні добре знати ринок надання транспортних послуг, особливо водного транспорту, мати глибокі практичні знання економіки підприємства, досвід стратегічного планування та операційного управління, бюджетування виробничого процесу, знання законодавства України в галузі морського і річкового транспорту і т. д. Володіти українською та іноземними мовами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що зарплати для слуг народу: в Одесі вирішили делікатне питання

Як повідомляв Знай.uа Коломойський виніс вирок гривні, ось що задумав Порошенко: "Доведеться сидіти у в'язниці".

Знай.uа писав, Соколова зіткнулась з Добкіним в Twitter: "Приходьте".