В Одесі люди скаржаться на те, що вже три дні поспіль трамвайну зупинку "окупував" безхатько. Чоловік облаштувався там наче вдома.

У соцмережі з'явилася інформація про те, що три дні поспіль на трамвайній зупинці живе бездомний.

"Сморід навколо нестерпний. У перший день я викликав "швидку" ... Вже не знаю, приїжджали чи ні, але до цих пір людина там же... Так розумію, ніхто не зацікавиться ним... А поруч люди, маленькі діти. До того ж, у цього індивідуума може бути все що завгодно — від гангрени (судячи з замотаним гниючим ран) до туберкульозу. І все це майже в центрі Одеси... Може, звернуть якісь служби міста свою увагу на дану особу...", - написав Андрій Федорєєв.

Велика кількість бездомних людей, які блукають вулицями Одеси давно не новина. Безхатьки, які опинилися без даху над головою мають різні причини жити кочовим життям.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скоро до Одеси прийде холодна зима і таким людям буде виживати все дедалі складніше. Адже навіть декілька днів на лютому морозі може призвести до фатальних наслідків.

Для цього небайдужі одесити можуть залишати заявки в Службу допомоги бездомним людям "Нове життя"

Нагадаємо, що в Одесі нагодували десятки голодних людей: теплі кадри, які змушують повірити у добро

Також портал писав, що Одесу окупували безпритульні, люди підняли тривогу: Труханову "подобається", відео

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів