Цими днями в Одесі хакери зламали систему місцевого аеропорту. Відтак, замість розкладу рухів рейсів, пасажири бачили картинку із матами, присвячену шведській еко-активістці Грете Тунберг. Про це йдеться на Facebook-сторінці Odessa Hello.

Як відзначається, стався інцидент в одеському аеропорту. Там, замість розкладу запланованих рейсів, з'явилося фото 16-річної шведки Грети Тунберг і напис "F * ck you Greta".

Нагадаємо, що активістка пропагує еко-ідеї по всьому світу, однак, вони не завжди доцільні та зазвичай є економічно невигідними. Так, наприклад, дівчина виступає за відмову від авіаперельотів по всьому світу. У зв'язку із таким, Грета навіть прибула в Нью-Йорк на конференцію ООН з клімату на спортивній яхті Malizia2 класу IMOCA, перетнувши Атлантичний океан.

Грете Тунберг

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зауважимо, що вартість яхти складає 5 мільйонів євро, а сама подорож обійшлася для дівчини приблизно в 40 тисяч євро. Окрім цього, під час подорожі дівчина активно користувалася пластиковим посудом, хоча сама виступає за еко-ідеї.

Нагадаємо, модний вирок: аферистка одягла запорожанку в "мішок" з обрізків.

Як повідомляв Знай.uа розгромили пам'ятники і перекопали могили: в Запоріжжі на кладовищі "попрацювали" вандали, дикі кадри.

Знай.uа писав, Зеленський даватиме гроші з держбюджету іноземним кінокомпаніям: подробиці нового закону.