В Одесі вирішили влаштувати тендер на очищення території від сміття. Небайдужим одеситам обіцяють винагороду у розмірі півтора мільйона гривень.

Величезні купи непотребу потрібно вивезти з території села Фонтанка, що поблизу Одеси. Сільські влада вже оголосила тендер – шукають підрядника.

Елітне передмістя буквально тоне у відходах. Контейнери зі сміттям вже давно переповнені, а місцеві вже звикли до сміття навіть посеред вулиць. Більш того, стихійне звалище утворилася на приморських схилах, де залишає відходи місцевий народ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що сміття вже назбиралось близко п'яти тисяч кубометрів. Компанія, яка стане переможцем у тендері повинна звільнити території від непотребу. Але при одній умові – той зобов'язаний очистити територію не пізніше 20 грудня.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці