В Одеській області люди скаржаться на армію диких лисиць. Тварини нападають на птицю просто серед білого дня.

В селі Долинське на місцевих птахів влаштували полювання лисиці. Місцеві жителі розповідають, що хвостаті проникають у двір не боячись навіть людей.

"Цей кошмар почався в Долинському ще навесні. Спочатку лисиця почала забирати молодняк, який мої односельці вирощували з таким трудом. На деяких подвір'ях втратили по 30-40 голів – люди розповідали про це зі сльозами на очах. Спроби поставити на лисицю капкан результату не дають – в пастки трапляються лише бродячі собаки", - згадує Іван Мунтян.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Івана, деякі лисиці ведуть себе дивно і представляють серйозну загрозу. Чоловік згадує, як їхав на машині і посеред траси натрапив на лисицю. Звір навіть не відреагував на сигнал авто, що може свідчити про те, що вона хвора на сказ.

Нагадаємо, що скажена лисиця напала на чоловіка під Києвом, гвалт на всю область: дикі подробиці

Як повідомляв портал Знай.іа, собаки пошкодили припарковану у дворі машину

Також Знай.іа писав про те, що вчені довели - власники собак живуть довше.