Популярна авіакомпанія подарує одеситам ще більше рейсів до улюбленого райського куточку українців.

Flydubai iз 1 жовтня здійснює по три рейси на тиждень у Міжнародний аеропорт "Одеса" з Дубая.

"Збільшена частота рейсів надає українським пасажирам більшу гнучкість при плануванні подорожей в популярні серед туристів місця через великий авіавузол – Міжнародний аеропорт Дубая, особливо в період новорічних свят", - відзначив старший віце-президент з комерційних операціям авіакомпанії Джейхун Ефенді.

Зазначимо, рейсові польоти в Україну flydubai почали здійснювати в 2011 року. За цей час перевезено вже понад 1,3 мільйона пасажирів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Харків наблизиться до Європи: з жовтня перша столиця отримає низку нових авіарейсів

Як повідомляв портал Знай.ua, через збільшення кількості пернатих поблизу аеропорту літаки, які прямують на посадку або злітають, дедалі частіше стикаються з птахами.

Також Знай.ua писав про те, що авіакомпанія Turkish Airlines анонсувала зниження вартості перельотів між Харковом та Стамбулом.