В Одесі затримана співробітниця, яка систематично вимагала "відкати" від моряків за отримання дозволів на виходи в рейси.

Як стало відомо, чиновниця вимагала хабара за надання освітніх послуг та оформлення дозвільних документів.

Горе-співробітницю затримали на робочому місці на гарячому. Жінка якраз мала отримати 17 тис. грн з 32 тис. грн, які потерпілий повинен був заплатити.

Під час детального обшуку у її кабінеті було вилучено ще 400 тис. грн, які були отриманні таким же незаконним шляхом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі порушено питання про повідомлення затриманої за підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання їй запобіжного заходу.

Також йде перевірка всіх її колег та Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків Міністерства інфраструктури України.

Нагадаємо, що гендиректора "Інституту охорони ґрунтів України" і керівника підприємства "Головинський кар'єр" затримали на хабарі у розмірі 1,5 млн доларів США.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.