Одеська мерія придбає для пацієнтів дві нових автівки швидкої допомоги.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Дві нових карети швидкої допомоги мають бути пристосованими для різних типів пацієнтів, яким наразі не буде потрібна невідкладна допомога.

Дані машини повинні бути оснаженими носилками та каталками. Також в автомобілях повинні бути сумки для надання невідкладної медичної допомоги, в них входять: портативна система спостереження за диханням, діагностичний ліхтарик, стетоскоп, термометр, механічний тонометр, глюкометр і медикаменти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Термін випуску цих машин повинен бути не раніше 2018 року випуску. Також у них має бути гучномовцем і проблисковий маячок.

На закупівлю таких автомобілів з міського бюджету готові витратити 3 600 000 грн. Поставити машини повинні до кінця 2019 року, аукціон відбудеться 29 жовтня.

Нагадаємо, що 20 вересня відбулось засідання депутатів, щоб вирішити питання діяльності сільських та міських лікарів

Як повідомляв портал Знай.ua, гайсинські рятувальники двічі за ніч виїжджали відкривати двері в квартирах потерпілих.

Також Знай.ua писав про єдиний стандарт бригад швидкої допомоги