Одещину сьогодні голубитиме сонечко протягом усього дня. 13 жовтня для містян видасться чудовим днем для прогулянок на свіжому повітрі, тож варто заздалегіть підготувати нескладне меню для недільного пікніка зі своїми близькими.

Сьогодні, 13 жовтня, нічна температура по області складе 16 градусів Цельсія. Вранці до містян посміхнеться сонце та нагріє Одещину до 19 градусів вище нуля.

Сьогодні на території області змагатимуться в силі південно-західний та південний вітри. Сила подиху складе 5 - 6 метрів за секунду максимально.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

13 жовтня відзначається пам'ять Михайла, першого митрополита Київського.

У народі був поширений цікавий звичай: в день Михайла молоді баби спалювали свої солом'яні ліжка — хто в печах, хто в стодолах. Цьому дійству надавали містичного значення: нібито такий обряд зберігає від недоброго ока.

На Михайла було також прийнято купати дітей на порозі. Вважалося, що це захистить їх від хвороб взимку.

Дивилися в цей день на прикмети: якщо перший сніг випаде на Михайла, значить, зима настане ще не скоро. Якщо ж до цього часу всі журавлі полетіли на південь, значить, зима буде ранньою і холодною.

Нагадаємо, що синоптики склали прогноз погоди

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю відзначається важливе церковне свято

Також Знай.ua писав про те, що протягом дня температура буде літньою