В Одесі люди близько двох годин переставляли з місця на місце машину жінки, яка своєю парковкою блокувала рух трамваїв.

Повідомляється, що жінка залишила своє авто абияк і пішла за покупками, проте не зауважила, що авто буде перешкодою для громадського транспорту.

Типичная одесская история)) Внимание на экран) https://youtu.be/KOHNTvGOLVY

Geplaatst door Sergey Naumovich op Woensdag 9 oktober 2019

Кадри, які зняла камера спостереження вже облетіли всю мережу. Задня частина автомобіля заважала руху трамваю в одному з напрямків. Тоді пасажири вийшли і виштовхали машину, звільнивши шлях. Але тоді автомобіль почав заважати руху трамвая в іншому напрямку. Тоді пасажири наступного проїжджаючого трамвая знову відсунули машину. Ця "процедура" повторювалася кожен раз, коли на площу приїжджав трамвай.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте ніхто чомусь не викликав евакуатор, а автоледі, яка повернулася після покупок навіть не помітила змін. Жінка просто сіла в авто і поїхала далі.

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб надоумити автохамів: "дякуй долі, що це місце не твоє".

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування.