В одному із вищих навчальних закладів Одеси прогримів скандал. Студенти зняли на відео викладача, який розповідав сепаратистські речі.

Відповідні кадри опублікували на Facebook.

Урок історії України в Одесі як шматок ефіру раша-ТВ! Друзі, хочу вам показати одну хвилину з уроку історії в одному з вищих начальних закладів Одеси. На відео Антон Кравчик (Anton Kravchik) - вчитель, який би чудово впорався з роллю телеведучого на раша-ТВ, але він вчителює в Міжнародному Гуманітарному Університеті. Так, ви правильно зрозуміли, це чудо розповідає майбутнім юристам, що «Украину придумали массоны как политический проект, чтобы отомстить росии», бл@ть серйозно???? Поспілкувавшись зі студентами, я дізнався - це норма - конспектувати дурню про нашу країну під час лекцій. Тому, якщо ми з вами помічаємо прояви сепаратизму в зовсім юних головах, то виною цьому подібні «вчителі»! Я розумію, що звертати увагу директора-сепаратиста Сергей Васильевич Кивалов на його підлеглих немає сенсу. На мою думку, слід міністерству освіти зайнятися профпридатністтю Кравчика, та відправити його викладати додому на кухні. Ще я додам в перший коментар скрін з його сторінки, щоб не було сумнівів щодо його хворого мозку. Хто зі мною хоче завітати на лекцію з історії України??? До обов`язкового поширення!!!

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Dinsdag 1 oktober 2019

Так, Антон Кравчик - викладач, який проводить лекцію по історії розповідав, що Україну придумали польські масони як політичний проект, щоб помститися Росії. Все це він робив перед аудиторією майбутніх юристів і говорив абсолютно серйозно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також він задає написати есе на тему "Україна, якої не було".

Автор скандального відео розповідає, що поспілкувавшись із студентами, він дізнався, що подібне тут вважається нормою.

"Я розумію, що звертати увагу директора-сепаратиста Сергія Васильовича Ківалов на його підлеглих немає сенсу. На мою думку, слід міністерству освіти зайнятися профпридатністтю Кравчика, та відправити його викладати додому на кухні", - закінчує автор.

Нагадаємо, що обожествляв Путіна: під Одесою вчителя-сепаратиста вивели на чисту воду одним відео

Раніше портал писав, що харків'янин прогорів на любові до Путіна, городяни в люті: "Добу на збори і..."

Також портал писав, що нещодавно активісти виявили сепаратистку в лавах партії Президента Зеленського "Слуга Народу".