Одеські чиновники вирішили поповнити свою колекцію автомобілів. Цього разу струсонути гаманці українців вирішили працівники капітального будівництва.

Про це повідомляє megafon.od.ua.

Одеська мерія не стала обмежувати колег у комфорті і дозволила придбати одразу п"ять автівок. Щоб дотриматися формальностей усю інформацію опублікували прозоро.

Отже місцеві будівельники бажають придбати дві машини за 700 тис. гривень і три за пів мільйона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Одеськими дорогами розуміється будуть їздити не Таврії, а Рено з тонувальними вікнами і шкіряними салонами.

Нагадаємо, що на Прикарпатті згоріло авто, що належало в.о. директора ДВУ Городенківського водопровідно-каналізаційного господарства Роману Парфенюку. повідомляє газета "Край". Експерти працюють на місці події та з'ясовують обставини загорання машини, на сьогодні немає ніяких зачіпок та не відомо підпалив її хтось навмисно чи несправність в машині спровокувала займання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дитина під колесами: у Запоріжжі подружка Зайцевої знесла хлопчика разом з велосипедом

Також Знай.ua писав про те, що забули і поїхали: під Києвом чоловік загинув через покинутий копами на дорозі автобус