Мер Одеси Геннадій Труханов закликав опозиційно налаштованих до місцевої влади народних депутатів сісти за стіл переговорів.

Про це Геннадій Труханов повідомив сьогодні, 7 жовтня, під час апаратної наради в мерії, передає кореспондент Depo.Одеса.

Міський голова закликав одеських обранців сісти за стіл переговорів та зустрітися 25 жовтня.

"Деякі не встигли стати депутатами, а вже йдуть у мери. Заспокойтеся, ще вибори не призначили. Призначать – тоді будете висуватися. А зараз давайте налагоджувати взаємини та працювати на користь Одеси", – заявив він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Геннадій Труханов заявив, що відправився в чотиреденне відрядження в Брюсель для отримання вигаданої нагороди. Примітно, що в списку нагороджених фестивалів, опублікованому на офіційному ресурсі ЕФА, Одеси немає. Україну там представляє лише ГогольФЕСТ з Києва.

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре