У центрі Одеси помітили жебрачку, яка "зцілилася" після "відпрацьованої зміни". По вулиці Водопровідній в районі заводу "Стальканат" небайдужі мешканці звернули увагу на жінку-інваліда, яка ходила серед автівок по проїжджій частині перед світлофором і просила милостиню.

Жалісливі одесити не шкодували грошей на потреби жінки, яка ледь пересувалася між автомобільного транспорту, і робили щедрі дарунки. Не було жодного водія щоб бідака не розжалобила своїм нещасним виглядом.

Та яке ж було здивування очевидців, які потім побачили дивовижне "зцілення" інвалідки після "роботи".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі соцмереж поділилися своїми враженнями від акторської майстерності жінки, і зазначили, що бачили її у інших районах міста. Одесити також розповідають, що бачили, як вона рванула з місця, коли автівка не встигла загальмувати, не помітивши жебрачку.

Тож, перед тим як віддати свої кровно зароблені, побачивши чергових жебраків на вулиці, подумайте, чи справді їм потрібна допомога, або ж це просто чергові шахраї.

Як уже писав Знай.ua, вінницька жебрачка установила рекорд звірства.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що виснажена дитина не витримала: у Вінниці жебраки примушують малюків "працювати".

Портал Знай.ua повідомляв, що відому "актрису" жорстко побили в харківському метро.