В Роздільнянському районі сталася моторошна НП. На дворічного малюка впали ворота, які завдали дитині значних ушкоджень.

Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Інцидент трапився, коли хлопчик грався на дворі у бабусі. Під час ігор на дитину раптово впала металева огорожа. Після удару 2-річна дитина прийшла до тями. Де були батьки наразі невідомо.

Як з'ясували соцслужби, сім'я благополучна. Вирішується питання про адмінвідповідальності когось із дорослих.

Нагадаємо, що у місті Ізмаїл оштрафували горе-батька, який завдав тілесних ушкоджень 8-річному сину. Інцидент трапився, коли чоловік у стані алкогольного сп’яніння накинувся з кулаками на свою дитину, коли та відмовилася поїсти.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа , що викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".

Також Знай.uа писав про те, що керівники Кіровського інтернату в селі Таврійське, що в Запорізькій області використали людей з інвалідністю як робочу силу на присадибних ділянках.