1 жовтня, в Київському районі міста патрульні звернули увагу на розгубленого літнього чоловіка, який на самоті блукав вулицями.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Поспілкувавшись з патрульними чоловік зізнався, що й гадки немає, де він зараз знаходиться і не розуміє як йому потрапити додому.

Інспектори заспокоїли його. Через кілька хвилин поліцейські з'ясували, що пенсіонера шукають родичі, і він числиться як безвісти зниклий. Чоловіка відвезли до родичів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі розшукали безвісти зниклих дітей. Вони вирішили покинути стіни притулку і пішли у невідомому напрямку. 9 і 11-річного хлопчиків, які втекли 30 вересня вдень з притулку, розшукали. Зазначається, що до пошуків, крім поліції, долучилися небайдужі громадяни та представники ЗМІ.

Раніше портал Знай.ua розповідав, що під Києвом шукають яскраво одягнену дитину з паралізованою рукою.

Також Знай.ua повідомляв про те, що поліцейські Харківської області розшукали підлітка, який вчора пішов гуляти та зник.