2 жовтня до Одеси на особистому літаку прилетів відомий голівудський актор Том Круз. В мережі вже з'явилися перші селфі з зіркою американських бойовиків.

Актор вже встиг побувати у Києві, де особисто зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Також великого ажіотажу серед киян стала зустріч Круза у столичному метро.

Тепер актор засвітився і у Одесі. Достовірно про мету візиту актора в Одесу поки не відомо. Але є припущення, що одна з локацій для нового проекту Тома Круза знаходиться в межах Одеської області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що відомий американський актор Том Круз прилетів в Україну на запрошення глави держави Володимира Зеленського. 30 вересня Київ сколихнула новина про те, що в столичній підземці помітили всесвітньо відомого актора Тома Круза. Режисера оточили охоронці президента, а також його помічник Андрій Єрмак.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський з дружиною Оленою мило посиділи в ресторані за келихом ігристого з голлівудськими зірками Мілою Куніс і Ештоном Катчером.

Також портал Знай.uа писав, що актриса Міла Куніс розповіла про деталі зустрічі з подружжям Зеленскими.