Голівудська зірка і продюсер Том Круз, який шокував українців у метро в Києві зараз перебуває в Одесі.

Його літак Gulfstream IV реєстраційний номер 808T приземлився сьогодні вранці в одеському аеропорту.

Зазначимо, що Круз сертифікований пілот і частенько пілотує свій літак особисто.

Актор перебуває в Україні через запрошення Володимира Зеленського з яким вчора вони зустрілися на Банковій. Круз розповів, що хоче оглянути деякі локації для свого нового проекту. За очевидно, одна з них перебуває в нашому місті або області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що відомий американський актор Том Круз прилетів в Україну на запрошення глави держави Володимира Зеленського. 30 вересня Київ сколихнула новина про те, що в столичній підземці помітили всесвітньо відомого актора Тома Круза. Режисера оточили охоронці президента, а також його помічник Андрій Єрмак.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський з дружиною Оленою мило посиділи в ресторані за келихом ігристого з голлівудськими зірками Мілою Куніс і Ештоном Катчером.

Також портал Знай.uа писав, що актриса Міла Куніс розповіла про деталі зустрічі з подружжям Зеленскими.