В одному із вищих навчальних закладів Одеси прогримів скандал. Студенти зняли на відео викладача, який розповідав сепаратистські речі.

Відповідні кадри опублікували на Facebook.

Урок історії України в Одесі як шматок ефіру раша-ТВ! Друзі, хочу вам показати одну хвилину з уроку історії в одному з вищих начальних закладів Одеси. На відео Антон Кравчик (Anton Kravchik) - вчитель, який би чудово впорався з роллю телеведучого на раша-ТВ, але він вчителює в Міжнародному Гуманітарному Університеті. Так, ви правильно зрозуміли, це чудо розповідає майбутнім юристам, що «Украину придумали массоны как политический проект, чтобы отомстить росии», бл@ть серйозно???? Поспілкувавшись зі студентами, я дізнався - це норма - конспектувати дурню про нашу країну під час лекцій. Тому, якщо ми з вами помічаємо прояви сепаратизму в зовсім юних головах, то виною цьому подібні «вчителі»! Я розумію, що звертати увагу директора-сепаратиста Сергей Васильевич Кивалов на його підлеглих немає сенсу. На мою думку, слід міністерству освіти зайнятися профпридатністтю Кравчика, та відправити його викладати додому на кухні. Ще я додам в перший коментар скрін з його сторінки, щоб не було сумнівів щодо його хворого мозку. Хто зі мною хоче завітати на лекцію з історії України??? До обов`язкового поширення!!!

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Dinsdag 1 oktober 2019

Так, Антон Кравчик - викладач, який проводить лекцію по історії розповідав, що Україну придумали масони як політичний проект, щоб помститися Росії. Все це він робив перед аудиторією майбутніх юристів і говорив абсолютно серйозно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Автор скандального відео розповідає, що поспілкувавшись із студентами, він дізнався, що подібне тут вважається нормою.

"Я розумію, що звертати увагу директора-сепаратиста Сергія Васильовича Ківалов на його підлеглих немає сенсу. На мою думку, слід міністерству освіти зайнятися профпридатністтю Кравчика, та відправити його викладати додому на кухні", - закінчує автор.

Нагадаємо, що обожествляв Путіна: під Одесою вчителя-сепаратиста вивели на чисту воду одним відео

Раніше портал писав, що харків'янин прогорів на любові до Путіна, городяни в люті: "Добу на збори і..."

Також портал писав, що нещодавно активісти виявили сепаратистку в лавах партії Президента Зеленського "Слуга Народу".