В Одесі безвісти зник 17-річний хлопець.

Відомо, що Хабіб Пилип покинув дім та пішов у невідомому напрямку. Після чого хлопця стали розшукувати не лише батьки але й поліція.

На вигляд хлопцеві 17 років, зріст у зниклого 186 см, темне, коротке волосся та карі очі. На момент зникнення був одягнений можливо у зелену куртку, темно-зелені джинси та білі кросівки.

Був на велосипеді біло-синього кольору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що у Кирилівці зник чоловік. Сергій переїхав з Сімферополя до Мелітополя, а влітку поїхав на заробітки до Кирилівки. Відтоді чоловік зник і не виходить на зв'язок з середини серпня. Колишня жінка-роботодавець відгукується про зниклого позитивно, але наголошує, що він дуже довірливий.

Як писав Знай.uа, одеська поліція розшукує безвісти зниклого 15-річного юнака. Хлопець страждає на важку хворобу. Базан Ігор, 2004 року народження зник з дому, пішовши у невідомому напрямку.

Раніше на Знай.uа в Одесі пропав підліток з залисинами: батьки хапаються за кожну соломинку.

.