Ранок в Одесі буде безхмарним, і до кінця дня небо залишатиметься ясним. Синоптики прогнозують, що цілий день місто проведе без опадів.

Посилення швидкості вітру передбачається до 15-24 м/с. Схід сонця можна спостерігати о 06:54, а захід – 18:39. Максимальна температура вдень сягатиме 21 градуса тепла, а мінімальна зустріне одеситів вночі з позначкою 14.

Цього дня вшановується пам'ять святих Трохима, Саватія і Зосими Пустельника. З 2 жовтня проходили Трохимівські вечірки – вибір наречених. "На Трохима не проходить щастя мимо: куди Трохим, туди і воно за ним". Також у це свято бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опав не чисто – слід чекати сурової зими.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю температура підніметься до +18... +24 градусів.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.