За минулий тиждень в міських пологових будинках Одеси з'явилися на світ 209 дітей, в тому числі три пари близнюків.

Як повідомив муніципальний департамент охорони здоров'я, новонароджені дівчатка на минулого тижня отримали кількісну перевагу над хлопчиками — 113 і 96 відповідно.

Першість за кількістю новонароджених на минулого тижня належить міському пологовому будинку №7, де побачив світло 61 немовля.

У департаменті також нагадали, що з 1 жовтня після завершення планової дезінфекції та косметичного ремонту відновить роботу міський пологовий будинок №4.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Чернівцях жінка народила сіамських близнюків - дівчата мають дві голови, але лише одне тіло на двох. Народження сіамських близнюків зафіксували в ніч на 28 вересня 2019 року. Це сталося у пологовому будинку №2. Відомо, що у породіллі - це була перша вагітність.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в очах двоїться: у школі на Львівщині зафіксували рекордну кількість близнюків

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Головне - тужся": одеські патрульні вразили відчайдушним вчинком, як минули пологи в стилі екшн