Ранок в Одесі буде безхмарним, і до кінця дня небо залишатиметься ясним. Синоптики прогнозують, що цілий день місто проведе без опадів.

Посилення швидкості вітру передбачається до 15-24 м/с. Схід сонця можна спостерігати о 06:54, а захід – 18:39. Максимальна температура вдень сягатиме 21 градуса тепла, а мінімальна зустріне одеситів вночі з позначкою 15.

1 жовтня вшановується пам'ять святої Аріадни. У народі цей день називався Орина, журавлиний літ. Якщо на Орину журавлі відлетять, то на Покрову (14 жовтня) буде перший мороз; якщо ні, то до Артемового дня (2 листопада) на мороз годі й чекати – "сльота стоятиме". Яка погода 1 жовтня, така буде і 1 квітня.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю температура підніметься до +18... +24 градусів.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.