В Одеській області проведуть ракетні випробування комплексів Вільха-М і Нептун.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що тестування ракет будуть проходити на полігоні Алібей в Татарбунарському районі 3-4 жовтня.

Зазначається, що саме цей район на Одещині вже став традиційним для ракетних стрільб, тут відбувалися випробування комплексів "Вільха" та "Нептун" на попередніх етапах.

Нагадаємо, що нещодавно на військовому полігоні в Одеській області вже проводили тестування нового зразка ракетного озброєння – комплексу "Вільха-М". Військові під час випробування відпрацьовували завдання з перевірки і вдосконалення ряду технічних і технологічних рішень. 107-я реактивна артилерійська бригада проводила пуск ракет штатними розрахунками. Як говориться в повідомленні Міноборони, під час випробувань відпрацьовували чергові завдання з перевірки і вдосконалення ряду технічних і технологічних рішень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ракета Alpha, продукт розробки українсько-американської компанії Firefly Aerospace, успішно пройшла випробування.

Також портал Знай.uа писав про успішне освоєнні унікальної технології 3D-друку при створенні ракетно-космічної техніки в Україні.