В селі на Одещині 15-річний хлопець був поранений від пострілу з рушниці. На жаль, для дитини все закінчилось фатально.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Трагічний випадок стався, коли підліток гостював у свого 12-річного товариша. Дитина вирішила показати дідову мисливську рушницю. Саме тоді холодна зброю вистрілила і забрала життя юного одесита.

Співробітниками поліції вирішується питання про кваліфікацію події. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Оновлено: За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

12-річного підлітка допитували у присутності психолога і батьків. Зараз з ним продовжують працювати психологи. Зброю вилучили. Поліція порушує клопотання про призначення судово-медичної і балістичної експертиз.

Нагадаємо, що в Одесі нацгвардієць ледь не зніс собі голову

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.