Сьогодні в Одесі на території колонії № 51 проходять планові антитерористичні навчання

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За легендою, ув'язнені колонії влаштували бунт і взяли заручників, підтримати їх прийшло близько 30 хлопців у балаклаві.

"Навчання проходять в умовах максимально наближених до реальності. У них беруть участь служба безпеки України, Національна поліція, Державна служба надзвичайних ситуацій, виконавча служба, прикордонники. За легендою навчань, групою людей, які відбувають покарання, були організовані масові заворушення і захоплення заручників. Їх подільники, які на волі, шляхом організації заворушень намагаються потрапити в колонію", — прокоментувала те, що відбувається прес-секретар СБУ Ганна Шевчук.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що від ув'язнених Жовтоводської колонії надійшов сигнал про їх масове побиття групою швидкого реагування. Відомо, що на інформацію відразу ж відреагувала харківська правозахисна група, яка вже зробила перші висновки. Відзначається, що між в'язнями колонії та адміністрацією закладу стався конфлікт.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що кремлівські нелюди придумали нове знущання над Балухом. Балуха на межі можуть перевести на російську колонію.

Як повідомляв "Знай.ua", полонений "ДНР" розповів про звірячі тортури. Історії з полону стали надбанням громадськості.