В Одесі спостерігається черговий спалах захворюваності на кір. Повідомляється, що за минулий тиждень до лікарень звернулося 5 дітей та 3 дорослих.

Про це інформує "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Наразі ситуація з даним захворюванням залишається невтішною. Статистика говорить, що з початку 2019 року в Одесі вже зареєстровано 776 випадків кору, з яких 42,3% склали діти. З всіх захворілих близько 90% не мали ні одного щеплення проти кору.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією Знай.ua, медики з Центру громадського здоров’я проінформували,що кількість хворих на кір на Вінниччині зростає. У порівнянні з попереднім тижнем, захворюваність збільшилась втричі. Найбільше нових випадків кору, 22 особи, зареєстровано на Вінниччині. Серед госпіталізованих 19 дітей.

На сайті Знай.ua писали, що в Івано-Франківську вакцинувати дітей будуть пізніше.

Крім того, Знай.ua писав про вакцинацію дітей в Україні: календар щеплень.