Одеський магазин "Два кроки" влип у гучний скандал. В мережі показали, чим насправді годують людей за солідні кошти.

Обурливий пост виклала одеситка в Facebook, яка купила для своїх дітей смаколик, який виявився із "сюрпризом" всередині.

Жінка зазначила, що придбала кондитерські вироби в магазині "Два кроки" на селищі Котовського.

"Такі "супер" тістечка мало не скуштували двоє моїх дітей (добре є звичка розламувати). Звичайно адмін приніс вибачення і повернув гроші за неякісний продукт і сказав що зробить догану продавцям, але суть справи не змінює! Таке продають нашим дітям га*но в цьому магазині!", – розповіла вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що популярний одеський супермаркет вляпався у "гнилий" скандал, містяни лютують: ганебні кадри

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.

Також портал "Знай.ua" інформував, що АТБ потрапили в "гнилий" скандал, українці в люті: шалені гроші за плід, який сховає вас у лікарню