Президент України призначив на посаду голови СБУ Одеського регіону співробітника інспекції цього ж органу.

Діючий глава держави Володимир Зеленський обрав нового голову СБУ для Одеси. Ним став Віталій Харченко. Цей орган займається перевіркою діяльності підрозділів спецслужби, тому не дивно, що Президент не хотів ризикувати і поставив очолювати СБУ не нову людину.

Проте, на жаль, українці не мають змоги подивитися декларацію співробітників даної сфери, адже всі вони наразі засекречені.

Нагадаємо, що глава держави Володимир Зеленський видав указ, згідно якого в підпорядкування керівнику свого офіс Андрію Богдану призначив Юлію Ковалів. Відтепер Юлія Ковалів працюватиме на посаді заступника керівника Офісу президента. Відповідний документ Володимир Зеленський підписав сьогодні, 23 вересня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у прес-службі Львівської міської ради повідомили, що сьогодні, 19 вересня, у Львові на сесії міської ради обирали заступника міського голови Львова з питань містобудування. Ним обрали Любомира Зубача, за кандидатуру якого проголосувало 46 депутатів.

Також "Знай.ua" писав, що керівник Офісу президента Андрій Богдан розлютувався