Протягом усього дня в Одесі буде триматися хмарна погода. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

У Одесі 24 вересня вітер, який часом буде посилюватися до 15-24 м/с нажене на місто хмари і увесь вівторок протримається похмура погода.

Температура повітря прогріється від +14 до +19 тепла. Вітер в Одесі буде західний.

24 вересня відзначається день преподобної Феодори (Федори) Олександрійської. З цього дня починається Золота осінь, яка триватиме до 15 жовтня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На Федору наші пращури спостерігали за бджолами: якщо вони відкривають вдруге льотку, то буде затяжна і тепла осінь. Цього дня бувають останні грози перед початком зими.

Як вже писав Знай.ua, у неділю, 22 вересня, відзначається одне з найважливіших свят для всіх християн, пов'язане з батьками непорочної діви Марії

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у жовтні українці відпочиватимуть 9 днів.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що синоптики закликали не поспішати діставати шуби.