На Одещині авомобіль швидкої допомоги заглох, коли приїхав на виклик. Медики із значною затримкою не могли забрати 80-річного пацієнта, який був у важкому стані.

Про це повідомила одеситка Олена Іонова в Facebook.

Декiлька днiв тому, Одещиною прокотилася інформація про зниклого 80 - річного дідуся. Петро Арсентійович - блукав майже тиждень, без їжі та води, втративши пам‘ять і опинившись сам на сам з бідою. Волонтери на 6 день знайшли пенсіонера, час за медиками. Швидка приїхала досить оперативно, дідусь потребував негайної допомоги, адже за шість діб організм перебував у критичному стані. Лікарі якісно відреагували, вчасно надали першу допомогу. Все б наче добре, історія із щасливим фіналом, але існує одне поважне АЛЕ! Карета швидкої допомоги заглохла, саме так, - заглохла і з місця штовхати автомобіль довелось усім присутнім хвилин 10! Вдумайтесь, карета швидкої допомоги ЗАГЛОХЛА, заглохла так, як чиновникам закладає вуха, очі, - так ніби писала великий поет Л. Костенко, «....позакладало душі»!, - і ні тих і ні інших зрушити з місця неможливо. Так і тут. Ситуація красномовна, говорить і про усі реформи і про систему і звісно про ціну людського життя. Вдячна волонтерам, лікарям і усім небайдужим! Відео з місця події.

Geplaatst door Elena Ionova op Zaterdag 21 september 2019

Напередодні 80-річному жителю одеської області, який потребував медичної допомоги викликали медиків для подальшого лікування. Лікарі швидко надали першу медичну допомогу та були готові вирушати у лікарню з пенсіонером, проте тут несподівано машина перестала працювати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Тоді небайдужі люди почали штовхати авто і вже через 10 хвилин машина все-таки зрушила з місця. Проте кожна хвилина, яка була цінною у золото могла стати фатальною.

"Красномовна ситуація, говорить і про реформи і про систему, і, звичайно, про ціну людського життя. Вдячна волонтерам, лікарям і всім небайдужим!" — написала Олена Іонова.

Нагадаємо, що киянку Наталію Ачкан виставили із власної квартири №240 по вул. Гмирі, 12б.

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.