Жительку Одещини позбавили батьківських прав на чотирьох дітей

Кодимський районний суд позбавив батьківських прав на чотирьох дітей місцеву жительку.

З таким позов до суду звернувся батько дітей. За його словами, після розлучення з дружиною їхні спільні діти 2010, 2012, 2014 та 2015 років народження, проживають разом з ним та перебувають на його утриманні.

Згідно з позовом горе-матір має сплачувати щомісяця на дітей аліменти у розмірі 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку на кожну дитину щомісячно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Згідно з актом обстеження матеріально-побутових умов проживання, складеного комісією у складі сільського голови, малолітні діти проживають з батьком, батько приймає активну участь в житті дітей. Мати протягом тривалого часу дітей не відвідувала, участі у житті дітей не приймає, що також підтверджується довідкою сільської ради, органом опіки та піклування надано висновок про доцільність позбавлення батьківських прав матері дітей", – розповіли у суді.

Нагадаємо, що "Забирайте, він - хворий": у Мелітополі мати упекла сина до дитбудинку і забула назавжди

Як повідомляв портал Знай.uа, в Вінниці 30 серпня побили головного редактора інтернет-видання «Башта» Андрія Качора.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя місцеві торгаші побили дитину до напівсмерті: забув запитати дозволу, де клеїти оголошення.