19 вересня, вночі на Пантелеймонівській в Одесі перехожі помітили дворічну дитину у візку, яка знаходилася посеред вулиці одна.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Одеської області.

Як розповіла жінка, яка знайшла малюка, мама хлопчика була в стані алкогольного сп'яніння. Вона кинула дитину і пішла в невідомому напрямку. Біля коляски горе-мати залишила речі малюка. В поліцію звернулись небайдужі люди, які побачили дану картину.

Зараз поліцейські встановлюють особистості батьків дитини і всі обставини події.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що одеська поліція всю ніч шукала 3-річну дівчинку, яка безвісти зникла в Одесі. Близько 10-ї вечора до поліції надійшло повідомлення про зниклу дівчинку. Прибувши за викликом, правоохоронці застали вдома обох батьків дитини. Чітко розповісти про обставини зникнення дочки, а також про можливе місце його знаходження вони не змогли.

Портал Знай.ua розповідав, що чоловік зник по дорозі у Дніпро, тиждень моторошного мовчання.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що на Львівщині розшукують пенсіонерку.