Троє чоловіків із Одеської області проникли в квартиру до пенсіонерки і винесли усі ювелірні вироби.

Підібравши ключ до вхідних дверей, грабіжники проникли в будинок літньої одеситки і пограбували стареньку. Проте втекти з місця злочину їм завадили.

"Втекти з місця злочину їм зашкодили поліцейські. Вони виявили підозрілих чоловіків у будинку - жителів Одеській області у віці від 34 до 37-ми років. Вкрадене у них вилучено", - зазначено в повідомленні.

Злодіїв затримали в порядку ст. 208 КК України і кваліфікували їх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Менше пощастило пенсіонерці у Крижопільському районі на Вінниччині. Там поліцейські затримали чоловіка, який пограбував і вбив пенсіонерку.

5 вересня в Немирівському районі 21-річний хлопець проник в будинок 82-річної пенсіонерки, коли та була вдома. Хлопцеві вдалося проникнути непоміченим, але пізніше, на своє горе, власниця будинку таки помітила непроханого гостя.

І той кілька разів ударив стареньку кухонним ножем. Від отриманих ран жінка померла на місці. Жінку знайшли її родичі і повідомили в поліцію.

Як повідомляв Знай.ua, нещодавно суд виніс вирок двом чоловікам, які пограбували та жорстоко вбили жінку на Вінничині.

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що в Одесі розгромили лігво дружків Гіркіна.

Також Знай.ua повідомляв, що у Харкові нелюд зґвалтував тещу і вбив двох кішок.