В Одесі стався досить курйозний випадок, коли зловмисник, тікаючи від поліцейського переслідування, розгубив награбовані гроші, а на додачу ще й особисті речі.

Зловмисник поцупив у водія тролейбуса гроші і одразу після цього кинувся тікати. До правоохоронців на вулиці Базарній звернувся хлопець, повідомивши, що невідомий забрав у водія тролейбуса гроші.

Поліція, яка володіла детальним описом крадія швидко вийшла на гарячий слід хулігана. До того ж, чоловік швидко пересувався, що викликало ще більшу підозру правоохоронців. Коли лиходій тікав, то поспіхом розкидав по дорозі награбовані гроші і до того ж, втратив власну сумку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Патрульним вдалося наздогнати грабіжника і затримати його. На місце події викликали слідчих для того, щоб вони встановили обставини події.

Нагадаємо, що жахлива трагедія сталася в одному із сіл Болградського району Одеської області. П'ятирічний хлопчик грав зі своєю семирічною сестрою, вилізши на стіг сіна недалеко від свого будинку.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.