По дорозі на роботу одесити виявили мертвого чоловіка, він лежав посеред дороги.

Медики не встигли врятувати чоловіка.

У п'ятницю вранці, 13 вересня, в Одесі біля McDonalds на Привокзальній площі було виявлено труп чоловіка, повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Наголошується, що тіло чоловіка знайшли близько п'ятої ранку. На вигляд йому було 45-50 років. Особа загиблого не встановлена. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть".

В Одесі знайшли труп чоловіка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло. Жахливе присшествие відбулося в селищі Таїрове під Одесою.