У Миколаєві 11 вересня невідомі розбили скло в автомобілі "Hyundai" і поцупили з салону, в якій знаходилася велика сума грошей.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Даний злочин трапився на перетині вулиць Громадянська та Велика Морська, коли чоловік припаркував машину і залишив її без нагляду на деякий час. Коли власник машини зрозумів, що його пограбував одразу зателефонував до поліції. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції, яка з'ясовувала деталі того, що сталося.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відділі комунікації поліції Миколаївської області уточнили, що всього у жителя Херсона вкрали 750 тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України ("Крадіжка в особливо великих розмірах").

Нагадаємо, що у Києві нахабно вкрали машину, злодій-невдаха швидко "спалився": влаштував форсаж вулицями столиці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що будьте пильні: киян нахабно обкрадають на автостанції

Також портал "Знай.ua" інформував, що шукали через Інтерпол: крадену машину засікли під Вінницею