Нова дорога до Одеського порту буде платною.

На даний час чиновники планують домовитися з "Євротерміналом" про безкоштовний зелений коридор. Проте після будівництва альтернативної дороги від Адміністрації морських портів України, доріг для в'їзду на естакаду порту буде дві — обидві платні.

"Будемо говорити так: монополія буде зруйнована. Два монополіста побудують дороги, зможуть надати транспортним компаніям-перевізникам можливість вибирати, як заїжджати. Буде боротьба за послуги, боротьба за якість надання послуг. Будемо вважати, що це вплине якимось чином на розвиток порту", — вважає віце-мер Одеси Петро Рябоконь.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд призначити заставу міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну у розмірі 5 мільйонів гривень.

Як повідомляв Знай.ua, Україна зайняла майже останнє місце в ганебному рейтингу. За якістю автомобільних доріг наша країна посіла 130-е місце зі 137 країн світу.

Додамо, що в Україні пропонують заборонити експлуатацію автобусів, що переобладнані з транспортних засобів іншого призначення. Проект постанови розміщено на офіційній сторінці Мінінфраструктури.