Грабіжник, погрожуючи ножем примусив жінку впустити його у будинок, але різко поплатився за скоєне.

Моторошний інцидент трапився в одному з багатоповерхових житлових будинків, розташованих у Київському районі. 29-річний хлопець чекав одеситку в тамбурі, після чого, погрожуючи жінці ножем, змусив відкрити двері в квартиру і почав вимагати віддати йому усі гроші та цінні речі.

Жінка не розгубилася і зробила усе як хотів зловмисник, але не відключила сигналізацію, тому, поки грабіжник займався пошуком наживи, встигли приїхати співробітники охоронної фірми. Вони затримали чоловіка та передали його в руки правоохоронців.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Тепер відносно затриманого розпочато кримінальну справу відповідно до ч. 3 статті 187 КК України, за що чоловікові загрожує тюремне ув'язнення на термін 7-12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що улюблене місце відпочинку стало могилою для двох найрідніших людей: потрапили у вир

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.

Також портал "Знай.ua" інформував, що на львівщині потонув 19-річний хлопець