Сьогодні ввечері автомобіль заблокував проїзд трамвая в Аркадії, чим спричинив затори і проблеми для пішоходів.

Про це повідомляють очевидці в соціальних мережах.

За їхніми словами, водій пішов за покупками в ТЦ "Гагарін Плаза" і на прохання прибрати машину ніяк не відреагував. У результаті пасажири вирішили самі забрати автомобіль з трамвайних шляхів.

Люди просто взяли автівку в руки і посунули туди, де вона найменше заважала. Такі випадки неодноразові в Одесі. Внаслідок таких любителів паркування часто блокується проїзд інших авто та неабияк ускладнює пересування пішоходів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи. На кадрах видно як автохами спокійно роз"їжають по парковим зонам, які призначені лише для пішоходів. На щастя жоден із горе-водіїв не спричинив ДТП.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одеські автохами показали майстер-клас київським

Також портал "Знай.ua" інформував, що герої парковки, готуйтеся: кожного криворукого водія тепер можна буде знайти по імені