Ранок в Одесі - безхмарний, та до кінця дня небо буде залишатися ясним. Без опадів.

За прогнозом синоптиків сьогодні вдень температура повітря буде на рівні 19-28 градусів тепла, а вночі похолодає до відмітки 15-17 градусів вище нуля. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду.

11 вересня відзначається свято Усікновення голови пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Івана. День 11 вересня завершує літо: "Іван Пісний прийшов, літо красне відвів".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цього дня наші пращури слідкували за журавлями: якщо з Івана Пісного журавлі полетіли на південь, то осінь буде короткою, а зима – ранньою.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.