В Одесі завершився перший етап реконструкції знаменитого ринку "Привоз" – ділянка на перехресті вулиць Катерининської та Новощепного ряду кардинально змінився.

Нагадаємо, що ремонтні роботи розпочались ще в лютому. За цей час робітники демонтували частину торгівельних споруд в центрі ринку, розчистили і огородили територію, на якій з часом з'явилися акуратні павільйони і красива вхідна арка.

Одесити згадують, як раніше тут красувались торгівельні лотки не найкращого вигляду. Зараз же тут все привели до ладу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Торговці, які колись торгували з боку вулиць Катерининської та Новощепного ряду, зараз розташували свої прилавки під високим металевим парканом, огороджуючих відремонтовану частину. Торгівлю ведуть прямо на бік проїжджої частини та реконструкції ставляться скептично.

Деякі продавці невдовелені тим, що ціни на продукти, мабуть, доведеться піднімати адже оренда швидше за все підскочить. Інші ж навпаки радіють, що нарешті на ринку стане чисто і комфортно.

Нагадаємо, що в Україні побудують унікальний міст у ЄС: опубліковано план

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємному відмови від візових вимог.

Також Знай.ua писав, під Києвом побудують один з найбільших ТРЦ в Європі.